Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ دارین حمزه (زاده ۲۱ سپتامبر ۱۹۸۰) یک بازیگر زن لبنانی است. او برای بازی در فیلم کتاب قانون نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن از جشن خانه سینمای سال ۱۳۸۷ شد.

دارین حمزه دارای مدرک کارشناسی ارشد هنرهای رسانه‌ای از دانشگاه وست مینستر است. او در فیلم‌های ایرانی، تولدی دیگر، کتاب قانون، سی و سه روز و شکارچی شنبه ایفای نقش کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برای اولین بار در سال ۱۳۸۷ به ایران برای بازی در فیلم کتاب قانون سفر کرد. او در کتاب قانون ساخته مازیار میری با پرویز پرستویی هم بازی شد و برای اولین بار فارسی حرف زد و نقش ژولیت/آمنه را برعهده داشت.او در مجموعه تلویزیونی سوری الدوامه نیز بازی کرده‌است.

 

ایشون خانم دارین حمزه هستند. بازیگر لبنانی الاصل که در چند فیلم ایرانی از جمله فیلم کتاب قانون در کنار پرویز پرستویی بازی کردند.

۱۴ تیر روز تولد این خانم بازیگره. تولدش رو تبریک میگیم .

منبع: دلگرم لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر بازیگر اخبار مرتبط آیا این بازیگر معروف فیلم های ایرانی را می شناسید !؟ ۱۴۰۱/۴/۱۶ ماجرای ازدواج مهدی طارمی و همسرش / جنجال جدید کتایون ریاحی و پسرش ۱۴۰۱/۴/۱۵ غوغای ظاهر جدید نجمه جودکی / جنجال دوباره گرشا رضایی در تهران ۱۴۰۱/۴/۱۴ بریتنی اسپیرز همه را شوکه کرد / ماجرای جالب ازدواج فریبا نادری ۱۴۰۱/۴/۱۳ الناز حبیبی دوباره ازدواج کرد؟ / ماجرای کتک کاری تتلو و سحر قریشی ۱۴۰۱/۴/۱۲ راز طناز طباطبایی در لایو لو رفت / سحر زکریا در سوگ ۳ خواهرش ۱۴۰۱/۴/۱۱ آخرین ویدیو ها هنرنمایی باورنکردنی راننده پراید در پارک کردن نمایشی + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۶ ۰۰:۰۱ خواهر الناز شاکردوست برای اولین بار مقابل عکاسان ظاهر شد + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۳:۲۴ اتفاق وحشتناکی که پسر بازیگر معروف رقم زد + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۳:۱۷ اوج گیری دوباره کرونا / تزریق واکسن را جدی بگیرید ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۲:۳۸ گوجه هایی که رب نمی‌شوند؛ حکایت کاهش عرضه رب گوجه فرنگی در بازار + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۲۱:۴۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۰:۲۱ اولویت تخصیص سهام عدالت اعلام شد / کدام جاماندگان سهام عدالت می گیرند؟ ۱۰:۰۲ چگونه‌ اینترنت رایگان را ثبت نام کنیم؟ ۰۹:۴۹ شبکه توزیع آب به وبا آلوده نیست، نگران نباشید ۰۹:۴۷ سفر علی باقری به عمان ۰۹:۳۸ بازگشت رونالدو به دنیای فوتبال! + عکس ۰۹:۳۴ اسلحه نفتی جدید روسیه ۰۹:۳۳ بلینکن: اگر تهران مسیر کنونی را ادامه دهد، به تحریم نفت و پتروشیمی ادامه می دهیم! ۰۹:۳۱ تهرانی ها برای نهضت ملی مسکن ثبت نام کنند ۰۹:۱۱ نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد ۰۹:۰۶ آپارتمان های ۱۰۰ متری شمال تهران چند؟ ۰۹:۰۴ پیش بینی آب و هوا طی دو روز آینده ۰۹:۰۲ شکایت از کسب و کار اینترنتی رایگان است؟ ۰۸:۵۹ کانادا واکسن های آسترازنکا را دور می ریزد! ۰۷:۳۰ ۳ شب اقامت در هتل های دوحه قطر چقدر تمام می شود؟ + جدول ۰۲:۰۳ کارتی را که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید + تست ۰۱:۵۶ بعد خوردن تن ماهی چه اتفاقی ممکنه برامون بیفته؟ ۰۱:۴۶ زشت ترین شوخی های زن و شوهری که باید فورا ترک کنید ۰۱:۱۵ کارهایی که قبل از مرگ باید انجام دهید ۰۰:۴۵ فال ابجد روزانه امروز پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ ۰۰:۱۶ برج ایفل در شرف فروریختن است / نبض «نماد پاریس» به شماره افتاد + عکس ۰۰:۱۳ با این راهکارهای ساده و طبیعی پیری را متوقف کنید ۰۰:۰۶ تصاویر بدون حجاب خطرناک ترین زن فرانسوی عضو داعش / با پیش قراول زنان فرانسوی عضو داعش آشنا شوید ۰۰:۰۳ هشدار؛ سویه جدید کرونا با ما چه می کند؟ ۰۰:۰۱ هنرنمایی باورنکردنی راننده پراید در پارک کردن نمایشی + فیلم ۲۳:۵۸ عدد SPF کرم ضد آفتاب یعنی چه؟ ۲۳:۵۷ کدام نوع شکر بهتر است؟ سفید یا قهوه ای ۲۳:۵۰ ثروتمندترین ایرانی تاریخ چطور از کشور فرار کرد؟ ۲۳:۴۷ چگونه خشم ، عصبانیت و بداخلاقی هایمان را کنترل کنیم؟ ۲۳:۴۷ بدترین اشتباه والدین امروزی در رفتار با نوجوان شان ۲۳:۳۸ ۱۴ واقعیت جالب در مورد زنان که از آن خبر ندارید! ۲۳:۲۶ هشدار درباره وزش باد و بارش های رگباری ۲۳:۲۰ فوری: معاون سفیر انگلیس در حال تحرکات اطلاعاتی، بازداشت شد + فیلم ۲۳:۱۱ ۱۷ اشتباه رایج اکثر آقایون در مورد کار و شغلشون ۲۳:۰۶ تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران بر بام آسیا ایستاد ۲۳:۰۳ کد اختصاصی برای اتباع خارجی + جزییات ۲۳:۰۲ مهلت ثبت نام بیمه تکمیلی فرهنگیان تمدید شد ۲۲:۴۳ روابط عمومی مجلس: رد مصوبه مجلس درباره طرح صیانت در مجمع تشخیص صحت ندارد ۲۲:۳۸ اوج گیری دوباره کرونا / تزریق واکسن را جدی بگیرید ۲۲:۲۵ بی‌تی اس ها به سربازی می روند ۲۲:۱۹ آمریکا باز ایران را تحریم کرد ۲۲:۱۶ قبل از موفقیت این نشونه ها رو میبینی ۲۲:۱۶ شمخانی: برای دستیابی به توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء وارد مذاکرات شدیم ۲۲:۱۴ حسینی به استقلال پیوست ۲۲:۰۶ تصاویری خارق العاده از فضا در یک مسابقه عکاسی ۲۱:۵۹ مسواک زدن را به ربات ها بسپارید ۲۱:۴۹ گوجه هایی که رب نمی‌شوند؛ حکایت کاهش عرضه رب گوجه فرنگی در بازار + فیلم ۲۱:۳۰ شناسایی بیماری تب کریمه کنگو در ۱۶ استان کشور ۲۱:۳۰ ۳ شب سفر به چابهار ، سرزمین عجایب چقدر تمام می شود؟ + جدول ۲۱:۲۶ تاثیر دستشویی در ‌تنیس ویمبلد‌ون! ۲۱:۲۱ تاریخ دقیق مرحله دوم قرعه کشی خودرو اعلام شد اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازیگر کتاب قانون ۱۴۰۱ ۰۴ ۱۵ ۱۴۰۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی

ماهرخ ابراهیم‌پور: نشست نقد و بررسی کتاب «پیامبران بومی‌گرای ایران در سده‌های آغازین اسلام (شورش‌های دهقانی و زردشتی‌گری محلی)» اثر پاتریشیا کرون با ترجمه کاظم فیروزمند چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت با حضور علی بهرامیان، محقق و پژوهش‌گر تاریخ اسلام در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. این کتاب سال ۲۰۱۴ در آمریکا منتشر شد که در زمان چاپ آن مولف فوت شده بود و سال ۱۴۰۳ که در نشر «نامک» به چاپ رسید، کاظم فیروزمند، مترجم آن در قید حیات نبود. در این نشست طبق اعلام قبلی قرار بود، روزبه زرین‌کوب، استاد گروه تاریخ باستان دانشگاه تهران، حضور داشته باشد که نتوانست حضور پیدا کند.

پاتریشیا کرون در سال ۱۹۴۵ در دانمارک به دنیا آمد و در دوران نوجوانی به مطالعه و شناخت سرزمین‌های دور علاقه‌مند شد. کرون پیش از ورود به دانشگاه به سه زبان آلمانی،‌ انگلیسی و فرانسوی تسلط پیدا کرد. رشته‌ی تاریخ خاورمیانه را برای تحصیل در دانشگاه برگزید، در سال ۱۹۷۴ مدرک دکترا گرفت، و پس از دریافت بورس تحقیقاتی، نخستین پژوهش‌های خود درباره‌ی تاریخ خاورمیانه و اسلام را آغاز کرد. تاکنون نزدیک به ۱۰ عنوان کتاب از کرون منتشر شده است. کتاب «هاجرگرایی» که از دل تز دکترای وی بیرون آمده است سوءتفاهم‌برانگیزترین کتاب او به شمار می‌آید. «تاریخ اندیشه سیاسی در اسلام» از دیگر آثار این صاحب‌نظر فقید، در سال ۲۰۱۲ منتشر شد. «خلیفه خدا»، «غلامان اسب سوار»،‌ «تجارت مکی و ظهور اسلام»، «جوامع ماقبل صنعتی» و «تاریخ اندیشه سیاسی در اسلام» نیز از دیگر کتاب‌های این ایران‌شناس است. کرون همچنین ۷۰ مقاله شامل ۱۰ مقاله‌ی در زمینه ایران‌شناسی منتشر کرده است.

علی بهرامیان، پژوهش‌گر تاریخ و رئیس بخش اسناد مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی در بررسی کتاب «پیامبران بومی‌گرای ایران در سده‌های آغازین اسلام (شورش‌های دهقانی و زردشتی‌گری محلی)» گفت: دوره‌ای که پاتریشیا کرون به آن پرداخته، زمان انتقال حکومت از امویه به عباسی است که در آن ایرانی‌ها نقش عمده‌ای داشتند. تحرکات ابتدا از کوفه آغاز شد و پس از آن با هوشمندی خاصی به خراسان (شرق ایران) انتقال پیدا کرد و به جایی رسید که در سال ۱۳۲ هجری سپاهی که ابومسلم خراسانی به سمت کوفه فرستاد، توانست این شهر را فتح و خلاقت اموی را ساقط کند.

او افزود: در این دوره اتفاقی که رخ داد و کم و بیش تا دروه‌ی بعد از مامون هم ادامه پیدا کرد؛ شکل‌گیری سلسله جنبش‌ها و قیام‌هایی به‌ویژه در شرق ایران بود. ابتدا قیام به‌آفرید زرتشتی بود. او در دین زرتشتی اصلاحاتی را انجام داد. طبق روایت‌ها موبدان زرتشتی نزد ابومسلم رفتند و گفتند این فرد دین ما و شما را فاسد کرده است و ابومسلم هم لشکری فرستاد و او را در نزدیکی به گمانم تربت‌جام سرکوب کرد. بعدی قیام ابن‌مقنع و استادسیس است و یوسف البرم و در نهایت بابک که نزدیک به بیست سال در آذربایجان مقاومت کرد اما در انتها از سوی عباسیان شکست خورد و عاقبت افشین توانست بابک را دستگیر و قلعه‌ی او را تسخیر کند.

این محقق تاریخ اسلام عنوان کرد: لذا این دوره در تاریخ اسلام دوره‌ی به‌خصوصی است و افرادی هم که در آن ایفای نقش کرده‌اند، ویژه‌اند. این موضوع بارها از سوی مورخان و پژوهش‌گران به صورت اجمالی و تفضیلی تحقیق و بررسی شده است از جمله غلامحسین صدیقی در کتاب «جنبش‌های دینی ایرانی: در قرن‌های دوم و سوم هجری»، عبدالحسین زرین‌کوب در «دو قرن سکوت» و «ایران بعد از اسلام» و خود پاتریشیا کرون در مقاله‌ی «ابن‌مقنع و سپیدجامگان» - که به صورت انفرادی به یکی از این جنبش‌ها پرداخت و در ایران محقق محترم مسعود جعفری جزی آن را به صورت یک کتاب در انتشارات ماهی به چاپ رساند.

علی بهرامیان چرا با طرح این پرسش که «چرا این جنبش‌های سیاسی مهم است؟» ادامه داد: پژوهشگران خارجی و ایرانی بارها به این پرداخته‌اند ‌که چه موضوعی به لحاظ سیاسی باعث می‌شد این اشخاص دست به قیام بزنند و کسانی را دور خودشان گرد بیاورند و فعالیت‌هایی هم داشته باشند و پس از آن سلسله عقایدی که به آن‌ها نسبت داده می‌شود به چه ترتیب است؟ به لحاظ صحت و سقم در چه وضعیتی است؟ همه‌ی آن‌چه به آن‌ها نسبت داده شده از اباحه‌گری (اشتراک در اموال و زنان و...)، ادعای نبوت و حلول همه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و اغلب مورخان به صورت کلی به آن‌ها می‌نگریستند و این موضوع بررسی نشده که آیا این عقاید در ایران سابقه داشته و می‌توان برای آن‌ها نمونه‌هایی پیدا کرد؟ به لحاظ سیاسی چه انگیزه و رویکردی داشتند؟ آیا می‌خواستند خلیفه را ساقط کنند یا مانند بابک و مازیار آن‌طور که ادعا شده ایران را به دوره ساسانی برگردانند؟

او ادامه داد: در واقع در پی یافتن پاسخ پرسش‌های بالا مورخان ایرانی به کلی‌گویی بسنده کرده و مدعی‌اند آن‌چه به این قیام‌ها نسبت داده می‌شود، تهمت است؛ اما کسی توضیح نمی‌دهد چرا چنین تهمت‌هایی به این نوع جنبش‌ها وارد شده است؟! لازم بود یک محقق این موضوع را بشکافد و از منظر انواع و اقسام منابع تحلیل کند. پاتریشیا کرون، مولف ««پیامبران بومی‌گرای ایران در سده‌های آغازین اسلام (شورش‌های دهقانی و زردشتی‌گری محلی)» فارغ از این‌که با دیدگاه‌هایش در این کتاب موافق باشیم یا نه، تقریبا چنین رویکردی را اتخاذ کرده و در چهار فصل به بررسی موضوع از منظر منابع گوناگون پرداخته و کار دشواری را پیش برده است...

مدیر بخش اسناد مرکز اسناد دایره‌المعارف بزرگ در پایان اظهار داشت: درباره‌ی جنبش‌های ایرانی قرن دوم و سوم رازهای زیادی وجود دارد که به احتمال زیاد ریشه در ایران عهد ساسانی دارد. به عبارتی در آن جامعه‌ی پرجنب‌وجوش دوره‌ی خسروپرویز بعد از اتمام جنگ‌های سی‌ساله، بحران‌های اقتصادی و آمدن اعراب (به نظر) سرپوشی روی آن‌ها گذاشته شده که یک‌دفعه در عهد عباسی مانند زنجیری پاره شد. تقابل در این جنبش‌ها، بیش‌تر از این‌که جنبه‌ی ایرانی – عربی داشته باشد، جنبه‌ی ایرانی – ایرانی دارد. این نکته‌ی بسیار مهمی است؛ چون طبقه‌ای از باقی‌مانده‌ی دیوان‌سالاران و موبدان ساسانی بیش‌ترین مشکل را با این جنبش‌ها داشتند. این مسائلی که ذکر شد بررسی جنبش‌ها از لحاظ سیاسی است، اما از لحاظ التقاطی، پاتریشیا کرون در فصل دوم و سوم کتاب به بررسی آن اهتمام ورزیده است.

۲۵۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902325

دیگر خبرها

  • حمایت بازیگر معروف آمریکایی از فلسطین +ویدئو
  • انتقامی که بازیگر معروف ترکیه از معلمانش گرفت
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • انتقام بازیگر مشهور ترک، سوژه کاربران ایرانی شد
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی